Support

Berg Roses heeft drie support teams die de organisatie ondersteunen: Finance, IT en HR.

Financiële Administratie

De financiële administratie is de financiële verantwoording van een bedrijf

De financiële afdeling van Van den Berg Roses Nederland bestaat uit een CFO, een financieel controller en twee financieel medewerk(st)ers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de financiele huishouding van de organisatie. Werkzaamheden die op deze afdeling worden verricht zijn onder meer crediteuren- en debiteuren beheer, de salarisadministratie, het opstellen van maand-, kwartaal en jaarverslagen, het opstellen van KPI's, verzorging van BTW aangiften, het maken van (risico)analyses, het adviseren van de organsiatie bij financiële vraagstukken etc. 

Hoe is het om op deze afdeling te werken? We vragen het aan Melissa

Het leuke om bij Berg RoseS te mogen werken vind ik, dat het een familie bedrijf is en klaar staat voor zijn medewerkers. 
Melissa
Financiële Administratie
Lees meer

IT

IT is cruciaal voor een innovatieve organisatie zoals Berg Roses.

Niet alleen is de  afdeling IT verantwoordelijk  voor de systemen en de software van Berg Roses, maar de afdeling houdt zich ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van forecasting en artificial intelligence.

De afdeling heeft dan ook een breed takenpakket. In eerste plaats zijn er diverse werkzaamheden die er voor zorgen dat alle collega's binnen Berg Roses hun werk kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan werkplekbeheer, functioneel beheer, systeem beheer, data warehousing en het functioneren als Helpdesk voor collega's.

Het IT team werkt nauw samen met alle afdelingen binnen Berg Roses en schakelt hiervoor ook met externe partners en leveranciers.

Voor scholieren en studenten zijn er regelmatig stages en leerwerktrajecten op de IT afdeling

HRM

De afdeling HRM is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met personeel in onze organisatie.

Wij verzorgen onder andere de urenverwerkingen, personeelsdossiers, vakantie en verzuim, recruitment van nieuwe medewerkers en kijken mee en ondersteunen bij ontwikkeling en groei voor onze medewerkers.
 

Powered by Emply