Even voorstellen

Wie ben je?

Mijn naam is Melissa en ik ben sinds juli 2020 werkzaam op de Financiële Administratie bij Berg Roses.

Wat is je achtergrond?

In het verleden heb ik de opleidingen Boekhoudkundig Medewerkster en Administrateur gevolgd en ben ik werkzaam geweest op een crediteuren administratie. 

Waarvoor ben jij met je collega's verantwoordelijk op de afdeling?

Binnen de Financiële administratie kennen we verschillende administraties waar wij verantwoordelijk voor zijn, waaronder Van den Berg RoseS Nederland en Pride of Africa. Voor deze werkzaamheden gebruiken we verschillende softwareprogramma’s, zoals AccountView en Elvy. Het FA is een klein team en ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het verwerken van facturen, bestellingen plaatsen, maar ook het aannemen van de telefoon en de gasten ontvangen. 

Wat vind je van BergRoses als werkgever?

Het leuke om bij Berg RoseS te mogen werken vind ik, dat het een familie bedrijf is en klaar staat voor zijn medewerkers. De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort, er is een open communicatie en de dagen zijn nooit het zelfde. De organisatie is continu aan het innoveren, wat zich resulteert in verdere groei.

Wat doe je in je vrije tijd?

Na een drukke werkdag is het dan ook belangrijk om even lekker tot rust te komen en dat doe ik voornamelijk door lekker te sporten in de sportschool of een goeie serie te kijken.

The only way to do great work is to love what you do

Ga naar het werkgebied Support
Powered by Emply