Even voorstellen

Wie ben je?

Mijn naam is Mehmet Yalcin, ben 2,5 jaar werkzaam bij Berg Roses. Ik ben 12 jaar getrouwd en ben vader van 3 kinderen: een dochter van 11 en zoons van 8 en 6.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Economische opleiding gevolgd, niet echt een tuinbouwgerichte opleiding maar ben al jong bij een rozenkwekerij gaan werken en heb in de afgelopen 20 jaar veel praktijkervaring opgedaan.

Als ik iets wil leren of ergens meer van wil weten kijk ik op YouTube/Google, daar is alles wel te vinden.

Wat doe je voor werk bij Berg Roses?

Ik ben als Hoofd verantwoordelijk voor het eindproduct op de afdeling Grading. Op de afdeling zorgen wij ervoor dat de ingepakte rozen op de karren worden gezet, met als doel een mooi product bij de klant te krijgen.

Hoe ziet jouw werkweek er uit?

Onze afdeling zorgt er voor dat iedere roos op de juiste manier wordt gesorteerd. We maken de orders klaar voor vertrek en werken daarvoor nauw samen met de afdeling logistiek. Een onderdeel van mijn werk is om planning goed na te lopen. Dat is een werkplanning voor 50 tot 60 personen.

Als leidinggevende zie ik het als mijn taak om te zorgen dat iedereen zicht goed voelt; een goede sfeer op de afdeling naast zo goed en efficient mogelijk werken.

Wat vind je leuk aan werken bij Berg Roses?

Ik vertel aan vrienden/familie dat we een groot internationaal bedrijf zijn; we hebben veel europese klanten en een mooi uitgebreid assortiment. We hebben bij Berg Roses een leuke sfeer met het MT en alle collega's. Aan het eind van drukke weken regelen we voor het personeel altijd een lekker hapje en een drankje.

Als ik mensen een aanbeveling zou moeten geven waarom ze bij ons bedrijf moeten solliciteren: Toekomstmogelijkheden zijn er volop. We zijn een mooi groot bedrijf, dus voor iedereen wel plek.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ontspanning na een dag werken: balletje trappen en knuffelen met de kinderen maakt mijn hoofd leeg

Ga naar het werkgebied Grading
Powered by Emply