Even voorstellen Agnieszka

"Dream it, wish it, do it"

Hoe ben jij in Nederland terecht gekomen?

14 jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen, vanwege de mindere economische situatie in Polen. Ik ben hier gekomen voor werk en heb al snel besloten om me hier te vestigen, in Nederland heb je meer mogelijkheden dan in Polen. De mensen zijn aardig en hebben een goede mentaliteit, ik voelde me al snel thuis hier. Na 2 jaar ben ik met Nederlandse les begonnen, ik kon me al wel redden met Engels maar na een jaar Nederlandse les heb ik besloten geen Engels meer te spreken en alleen nog maar Nederlands, toen heb ik mezelf de taal snel machtig gemaakt.

Hoe ziet jou loopbaan bij Berg Roses eruit?

Ik werk hier alweer 10 jaar en ben begonnen met wat administratief werk, na ongeveer een jaar ben ik steeds meer voor de afdeling Sales gaan doen.

Wat vind jij leuk aan je werk bij Berg Roses?

Vooral de dag verkoop vind ik leuk, dit past goed bij mijn temperament. Het is snel en powerfull net als ik. Door de wisselende prijzen is het spannend en dat maakt ook elke dag anders. Ik heb veel contact met mensen.

Wat kan je vertellen over ons bedrijf?

Het is een familiebedrijf dat vooruit kijkt en eigenlijk nooit stil staat. Daardoor zijn er altijd nieuwe mogelijkheden. Het is een dynamisch bedrijf, zeker niet saai.

Hoe is de sfeer?

De sfeer is goed, ik heb het super naar mijn zin. We zijn een echt team en goed op elkaar ingespeeld. We willen groeien in de bloemenwereld en de besten zijn .Iedereen die hier werkt is gemotiveerd en bereid om hard te werken.

Op welke manier probeer jij het verschil te maken?

Ik zeg wat ik denk , soms zou het handiger zijn als ik iets langer na zou denken voordat ik wat zeg maar ik ben nou eenmaal een spontaan persoon. Verder ben ik leergierig "ik blijf altijd leren" lees me in en volg wat er speelt in de branche.

Wat zijn je hobby's?

Reizen, sporten, relaxen, Grieks eten en Sociale media. Doordat ik zo vroeg begin heb ik 's-middags tijd voor mijn hobby's.

Ga naar het werkgebied Sales
Powered by Emply